Com cada any, organitzem un seguit de reunions informatives per a totes aquelles famílies que, essent el primer cop (o no) que participen a Colònies Jordi Turull, volen veure’ns de més a prop. Acostumem a reunir-nos prop del mateix despatx de Colònies Jordi Turull, a Ronda Sant Pau, 76 (Barcelona).

Allí fem cinc cèntims de la nostra tasca i funcionament, a més de posar en més detall cada una de les tandes de colònies que oferim aquest estiu 2020. També intentem resoldre tots els dubtes referents al procés d’inscripció, entrega de documentació i qualsevol altra consulta que plantegeu.

Us animem fermament a assistir-hi. Aquest any farem reunions informatives per totes aquelles famílies que tinguin dubtes. Hi ha diverses reunions programades a tot Catalunya. Podeu consultar dia i hora aquí.

Esperem veure-us-hi! I si no podeu assistir, sapigueu que sempre podeu contactar amb nosaltres!