Inscripcions

El procés d’inscripció consta de quatre procediments consecutius. En primer lloc heu de fer la preinscripció (1). Al cap d’uns dies es procedirà al sorteig (2) de les places. Un cop assignades les places*, podreu procedir al procés d’inscripció (3) definitiva a les colònies. Finalment, heu d’entregar tota la documentació firmada (4).

A partir del 3 d’abril el procés de preinscripció queda obert per a totes aquelles tandes on quedin places disponibles. Per tant els passos a seguir seran 1, 3 i 4 (no hi haurà el pas 2).

A continuació trobareu tota la informació necessària per cada un d’aquests procediments i al final de tot el formulari de preinscripció i inscripció.

*En cas de no voler la plaça assignada al sorteig de la preinscripció, caldrà anul·lar-la per alliberar la plaça ocupada.

La preinscripció es divideix entre preinscripció A (per totes aquelles famílies que ja han participat en alguna activitat de l’estiu 2019) i preinscripció B (obert a totes les famílies).

PREINSCRIPCIÓ A:  Del 9 al 19 de març. El primer dia d’inscripció rebreu per correu electrònic els codis per poder accedir al formulari de preinscripció. Aquest formulari s’obrirà a partir de les 12 hores del migdia.

PREINSCRIPCIÓ B:  Del 23 al 31 de març. A partir del 23 de març tindreu accés al formulari de preinscripció.

Per inscriure’s fora de termini a les tandes en què quedin places, s’obrirà a la web el formulari per la PREINSCRIPCIÓ C a partir del 3 d’abril. Un cop feta la preinscripció, al cap d’un o dos dies rebreu un correu electrònic confirmant que heu obtingut plaça i indicant-vos els propers passos a seguir.

Degut a la suspensió dels sortejos de la Loteria de Catalunya, el sorteig es realitzarà a través dels números aleatoris de Google i serà retransmès en directe per Instagram (@ll_jorditurull) el 2 d’abril a les 19.00h.

Després de cada un dels períodes de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al de places, es farà un sorteig per assignar plaça als o les participants que podran realitzar l’activitat. La resta quedaran en llista d’espera. El número del sorteig serà el número premiat del Trio de la Loteria de Catalunya que surt diàriament a les 20.30h. En cas que el número premiat sigui superior al número de sol·licituds, s’agafarà el del dia anterior i així consecutivament fins que el número premiat sigui igual o inferior al número de sol·licituds. El resultat del sorteig s’enviarà per SMS com a molt tard l’endemà a les 12h del matí. Les dates del sorteig seran:

SORTEIG A: 19 de març a les 20.30h. Les places s’assignen a partir del participant amb el número de sorteig guanyador. Si no heu rebut l’SMS poseu-vos en contacte amb nosaltres.
SORTEIG B: 2 d’abril a les 19.00h.  Les places s’assignen a partir del participant amb el número de sorteig guanyador. Si no heu rebut l’SMS poseu-vos en contacte amb nosaltres.

En cas de quedar en llista d’espera, podreu accedir a una plaça si algú es dona de baixa. Podeu consultar la llista d’espera.

Totes aquelles persones que els hagin assignat plaça després del sorteig, podran entrar al formulari d’inscripció utilitzant els codis generats a partir de la preinscripció: codi d’usuari (Ex.GONRIT02) i la paraula de pas (que vau triar vosaltres).

INSCRIPCIÓ A: del 20 de març al 30 d’abril.
INSCRIPCIÓ B: del 3 d’abril al 30 d’abril.

Aquelles persones que no volen la plaça obtinguda en el sorteig, cal que renunciïn a ella, posant-se en contacte amb nosaltres, tant via e-mail com via telefònica.

Les dades que es demanaran per poder realitzar la inscripció seran:

 • El número del compte corrent on voleu domiciliar el pagament (el 25% es cobrarà a partir del dia 10 de maig i el 75% restant a partir del dia 2 de juny). No s’accepten altres formes de pagament. En cas de baixa no es retornarà la bestreta del 25%. El 75% restant, només en cas de baixa justificada, es retornaria al setembre.
 • Les dades bàsiques del participant.

A causa de la situació actual, la documentació de la inscripció (en format físic) es podrà entregar més endavant.

Un cop feta la inscripció us podreu descarregar els documents per omplir i firmar.  Aquests els haureu d’entregar en format paper al despatx de Colònies Jordi Turull abans del 31 de maig*.

La documentació que heu d’entregar és la següent:

 • Autorització del pare, mare o tutor/a. Signatura original.
 • Fitxa d’inscripció amb les dades degudament complimentades i una fotografia enganxada al lloc corresponent. Signatura original.
 • Fitxa alfa/web amb la signatura original.
 • Mandat de domiciliació bancària amb la signatura original.
 • Per Pineta i Euskadi, és imprescindible el número de la Seguretat Social ja que fora de Catalunya sovint ens posen inconvenients per utilitzar la targeta del CatSalut. Si no coneixes aquest número, consulta-ho a l’apartat de Preguntes Freqüents.

Instruccions d’entrega:

 • Incloure la documentació en un sobre tancat.
 • Entregar abans del 31 de maig.
 • Lliurar als següents llocs:
  • Despatx de Colònies Jordi Turull: Carrer Sant Antoni Abat 61-63 baixos de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15 a 18.30h.
  • A qualsevol secretaria d’alguna Escola Pia de Catalunya indicant al sobre que va a l’atenció de Colònies Jordi Turull

El dia de la sortida caldrà lliurar als/les monitors/es l’original de la targeta sanitària.

*Si heu fet la preinscripció més tard del 31 de maig, la documentació s’haurà de fer arribar per correu postal urgent o portar-la físicament al despatx de colònies quan abans millor (Despatx de Colònies Jordi Turull: Carrer Sant Antoni Abat 61-63 baixos de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h.)

1-Formulari de preinscripció
2-Consulteu la llista d’espera
3-Formulari d’inscripció
4-Entrega de Documentació

TANDA (edat)

DATES

DISPONIBILITAT PLACES

Gegantons 1 (5-7 anys) 4 – 10 de juliol Disponibilitat baixa
Gegantons 2 (5-7 anys) 16 – 22 de juliol Disponibilitat alta
Infantons 1 (8-9 anys) 4 – 14 de juliol Disponibilitat baixa
Infantons 2 (8-9 anys) 16 – 26 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 1 (10 anys) 1-15 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 2 (10 anys) 16-30 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 1 (11 anys) 1-15 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 2 (11 anys) 16-30 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 1 (12 anys) 1-15 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 2 (12 anys) 16-30 de juliol Disponibilitat alta
Pineta 1 (13 anys) 1-15 de juliol Disponibilitat baixa
Pineta 2 (13 anys) 16-30 de juliol Disponibilitat alta
Euskadi 1 (14 anys) 30 de juny al 12 de juliol No hi ha disponibilitat
Euskadi 2 (14 anys) 17 al 29 de juliol Disponibilitat baixa
Campaments 1 (15 anys) 1 al 12 de juliol Disponibilitat alta
Campaments 2 (15 anys) 20 al 31 de juliol Disponibilitat alta
Caravana (16 anys) 18 al 31 de juliol No hi ha disponibilitat
A17 (17 anys) 18 al 31 de juliol Disponibilitat baixa

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?