Inscripcions

El procés d’inscripció consta de quatre procediments consecutius. En primer lloc heu de fer la preinscripció (1). Al cap d’uns dies es procedirà al sorteig (2) de les places. Un cop assignades les places, podreu procedir al procés d’inscripció (3) definitiva a les colònies. Finalment, heu d’entregar tota la documentació firmada (4).

A partir del 12 d’abril el procés de preinscripció queda obert per a totes aquelles tandes on quedin places disponibles. Per tant els passos a seguir seran 1, 3 i 4 (no hi haurà el pas 2).

A continuació trobareu tota la informació necessària per cada un d’aquests procediments i al final de tot el formulari de preinscripció i inscripció.

La preinscripció es divideix entre preinscripció A (per totes aquelles famílies que ja han participat en alguna activitat de l’estiu 2018) i preinscripció B (obert a totes les famílies).

PREINSCRIPCIÓ A:  Del 18 al 24 de març. El primer dia d’inscripció rebreu per correu electrònic els codis per poder accedir al formulari de preinscripció. Aquest formulari s’obrirà a partir de les 12 hores del migdia.

PREINSCRIPCIÓ B:  De l’1 al 10 d’abril. A partir de l’1 d’abril tindreu accés al formulari de preinscripció.

Per inscriure’s fora de termini a les tandes en què quedin places, s’obrirà a la web el formulari per la PREINSCRIPCIÓ C a partir del 12 d’abril. Un cop feta la preinscripció, al cap d’un o dos dies rebreu un correu electrònic confirmant que heu obtingut plaça i indicant-vos els propers passos a seguir.

Després de cada un dels períodes de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al de places, es farà un sorteig per assignar plaça als o les participants que podran realitzar l’activitat. La resta quedaran en llista d’espera. El número del sorteig serà el número premiat del Trio de la Loteria de Catalunya que surt diàriament a les 20.30h. En cas que el número premiat sigui superior al número de sol·licituds, s’agafarà el del dia anterior i així consecutivament fins que el número premiat sigui igual o inferior al número de sol·licituds. El resultat del sorteig s’enviarà per SMS com a molt tard l’endemà a les 12h del matí. Les dates del sorteig seran:

SORTEIG A: 25 de març a les 20.30h. (número guanyador 291 del dia 23/3/2019 del Trio de la Loteria de Catalunya). Les places s’assignen a partir del participant amb número de sorteig 291). Si no heu rebut l’SMS poseu-vos en contacte amb nosaltres.
SORTEIG B: 11 d’abril a les 20.30h. (número guanyador 567 del dia 10/4/2019 del Trio de la Loteria de Catalunya). Les places s’assignen a partir del participant amb número de sorteig 567). Si no heu rebut l’SMS poseu-vos en contacte amb nosaltres.

En cas de quedar en llista d’espera, podreu accedir a una plaça si algú es dona de baixa o no fa la inscripció abans del 30 d’abril, que és quan s’entén que aquest renuncia a la plaça. Podeu consultar la llista d’espera.

Totes aquelles persones que els hagin assignat plaça després del sorteig, podran entrar al formulari d’inscripció utilitzant els codis generats a partir de la preinscripció: codi d’usuari (Ex.GONRIT02) i la paraula de pas (que vau triar vosaltres).

INSCRIPCIÓ A: del 26 de març al 30 d’abril.
INSCRIPCIÓ B: del 12 d’abril al 30 d’abril.

Aquelles persones que no realitzin la inscripció durant el període s’entendrà que renuncien a la plaça assignada.

Les dades que es demanaran per poder realitzar la inscripció seran:

 • El número del compte corrent on voleu domiciliar el pagament (el 25% es cobrarà a partir del dia 8 de maig i el 75% restant a partir del dia 1 de juny). No s’accepten altres formes de pagament. En cas de baixa no es retornarà la bestreta del 25%. El 75% restant, només en cas de baixa justificada, es retornaria al setembre.
 • Les dades bàsiques del participant.

Un cop feta la inscripció us podreu descarregar els documents per omplir i firmar.  Aquests els haureu d’entregar en format paper al despatx de Colònies Jordi Turull abans del 31 de maig*.

La documentació que heu d’entregar és la següent:

 • Autorització del pare, mare o tutor/a. Signatura original.
 • Fitxa d’inscripció amb les dades degudament complimentades i una fotografia enganxada al lloc corresponent. Signatura original.
 • Fitxa alfa/web amb la signatura original.
 • Mandat de domiciliació bancària amb la signatura original.
 • Per Pineta i Euskadi, és imprescindible el número de la Seguretat Social ja que fora de Catalunya sovint ens posen inconvenients per utilitzar la targeta del CatSalut. Si no coneixes aquest número, consulta-ho a l’apartat de Preguntes Freqüents.

Instruccions d’entrega:

 • Incloure la documentació en un sobre tancat.
 • Entregar abans del 31 de maig.
 • Lliurar als següents llocs:
  • Despatx de Colònies Jordi Turull: Carrer Sant Antoni Abat 61-63 baixos de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h.
  • A qualsevol secretaria d’alguna Escola Pia de Catalunya indicant al sobre que va a l’atenció de Colònies Jordi Turull

El dia de la sortida caldrà lliurar als/les monitors/es l’original de la targeta sanitària.

*Si heu fet la preinscripció més tard del 31 de maig, la documentació s’haurà de fer arribar per correu postal urgent o portar-la físicament al despatx de colònies quan abans millor (Despatx de Colònies Jordi Turull: Carrer Sant Antoni Abat 61-63 baixos de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h.)

1-Formulari de preinscripció (TANCAT)
2-Consulteu la llista d’espera
3-Formulari d’inscripció (TANCAT)
4-Entrega de Documentació

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?