Falta prop més d’un mes per iniciar les Colònies Jordi Turull de l’estiu 2019 i sabem que encara falta concretar alguns temes. És per això que el diumenge 2 de juny es durà a terme la reunió informativa abans de l’inici de les colònies, a l’Escola Pia Balmes (C/ Balmes 218, Barcelona). Allà explicarem tot el que cal saber abans de marxar, a més de tota la informació logística i sobre el material que cal portar. La reunió també servirà per resoldre qualsevol dubte que es plantegi i poder conèixer alguns dels monitors i monitores que acompanyaran els infants i joves durant aquest estiu. L’horari variarà en funció de cada tanda, podeu consultar-lo juntament amb l’aula a continuació:

Un cop finalitzada la reunió s’enviarà l’acta, a totes les famílies,  amb un petit resum dels temes parlats, d’aquesta manera aquells qui no pugueu assistir-hi també tindreu tota la informació necessària.

Si veniu amb els petits de la família, hi haurà uns quants monitors i monitores encarregats d’estar amb ells al pati mentre durin les reunions.

Us animem a venir i en cas que no pugueu, i tingueu algun dubte, sempre podeu contactar amb nosaltres!!