Seguint les indicacions de la reina vikinga i amb l’afany que els nostres avatars pugin de nivell, portem dies submergint-nos en el videojoc que cada cop és més real…! Justament avui estem fent una missió tots junts per tal de conquerir tota la Vall. I ho hem aconseguit força bé!

Com que units podem aconseguir moltes més coses, veureu que avui estàvem tots els grups barrejats! PetitsMitjans 1Mitjans 2Grans ara tenim el domini de la Vall. Esperem noves indicacions de la reina vikinga.

Per cert! Sempre que vulgueu ampliar o veure millor alguna foto, clicant amb el botó dret (si esteu utilitzant un ordinador) i després a “Obre en una pestanya nova”, “Visualitza la imatge” o similar, les podreu ampliar fins a la resolució original! Si voleu encara més resolució, haureu d’esperar fins el dia 15 per veure’ls en la màxima possible! ;)