Bon dia families!

Ahir a la tarda ens vam acabar d’instal•lar , que sapigueu que ningú s’ha quedat solet, hem respectat molt el grupets d’amics així que no heu de patir per això!

A la nit vam jugar a un joc que els hi va agradar molt, tractava d’amagar la seva identitat. Era gegantons vs monitors i la veritat es que van guanyar els infants. A veure si reconeixeu a algun d’aquests!

Després vam cantar un parell de cançons amb guitarra i vam anar a dormir. Va costar una mica pero tots han dormit super bé i s’han despertat plens d’energia, tanta que s’han despertat abans de l’hora prevista! (No patiu, avui jugarem tant que dema no es voldran aixecar del llit)

Aquest matí hem conegut a una pagesa Maria Teresa i el seu gos Miau i ens han dit que hi ha uns quants animals per la casa i que vindran a presentar-se. De moment només ens ha visitat un porc Porky es deia. Ens ha dit que es un porc molt net i que li encanta jugar a la piscina, hem decidit fer el mateix :)