Bones famílies,

Ahir, després de conèixer el Porky, va venir una la gallina Eufràsia i ens va comentar que, a causa de la nostra arribada, té molta més feina ponent ous per alimentar-nos a tots i ens va ensenyar una recepta de cookies sense ous. Ens van quedar boníssimes!

A l’estona lliure vam estar fent polseres i jugant a futbol pels diferents espais de la casa.A la tarda va venir la vaca Paca que tenia problemes per comunicar-se amb les seves amigues bobines i la vam ajudar amb uns jocs de so molt divertits.

Al vespre va venir l’ovella Shaun i ens va comentar que la Maria Teresa l’havia esquilat de dalt a baix i que a sobre li fa teixir jerseis amb la seva pròpia llana. Com que estava molt trista, vam jugar a fet i amagar per animar-la. Aquest matí han vingut dos cucs de terra a avisar-nos que no troben el porc Porky per enlloc i tenen por que la Maria Teresa se l’hagi emportat a alguna banda. Hem decidit anar-lo a rescatar i hem caminat fins el castell on els cucs ens han dit que estaria. Tot ha anat super bé, hem menjat picnic de la casa i al arribar ens hem banyat a la piscina.