Bones famílies!

Ahir, com bé sabeu, vam anar a rescatar la Porky. Resulta que la Maria Teresa la volia convertir en pernil dolç! Per sort vam arribar a temps i la vam poder rescatar! La Porky ens va donar les gràcies i la enhorabona per haver arribat fins allà.

A la tarda vam parlar sobre la Porky i vam decidir que, per tal que la Maria Teresa no la trobés, la camuflaríem entre nosaltres per tal que passés desapercebuda. Mireu que xul·les ens han quedat!

Després a la nit vam jugar a polis i cacos a les fosques. Posem una foto, com podeu veure, no es veu res. Però ja us diem nosaltres que s’ho van passar súper.

Aquest matí després d’esmorzar hem fet serveis, com cada dia. És l’espai que dediquem a que endrecin les habitacions i avui també hem ballat i cantat una miqueta

Després ha vingut la Porky una altra vegada i ens ha dit que ha trobat un refugi pels animals! Ha dit que els animals s’han d’escapar de la granja perquè la Maria Teresa sembla que se’ls vol menjar a tots! També ens ha confessat que en realitat li encanta embrutar-se i una altra vegada hem fet el porquet una mica. Mireu!

A la tarda intentarem parlar amb els altres animals a veure si podem convèncer a algun per escapar tots junts!