A17 dijous va començar! Mica en mica ens anem adaptant al que serà la nostra casa durant aquests dies: Escola Pia de Sarrià!

Vam fer una visita a un mirador de la carretera de les aigües. Després d’observar la Barcelona que gairebé tots coneixem, ens vam posar a mirar-la amb uns altres ulls. Uns ulls que durant tots aquests dies anirem destapant per poder observar la Barcelona oblidada. Totes aquelles persones que normalment no ens hi fixem però que durant aquests dies hi conviurem d’aprop. Allà mateix, ens vam dividir i ja sabem a quina entitat anirà cadascú a partir de dilluns. Divendres vam fer ja una primera visita a l’entitat corresponent per conèixer-nos!

Fundació Canigó: un projecte amb persones amb diversitat funcional psíquica. Estaran tota la setmana convivint amb les seves tasques habituals i preparant la festa de final de curs (Júlia, Mariona, Marina, Paula, Ari, Xavi i Poldo)

Hort de Benallar: compartiran tasques de la cura de l’hort amb joves migrants en procés d’obtenir la residència. (Guillem, David, Júlia, Guim, Ferran , Marta i Martí)

Oratge: casal d’estiu amb infants i joves amb diversitat funcional. (Laura,  Manu, Pau, Maria, Ainoha, Júlia, Maria, Marc i Jan)

 

Luz Casanova: Casal d’infants i joves amb risc d’exclusió social. (Marí, Maria, Paula, Alex, Laura, Carla, Toni, Sara i Aleth)

 

Bosc Turull: projecte de conservació i manteniment medioambiental. (Pol, Eric, Natalia, Mar, Berta, Sergi, Xavi i Andrea)