Ahir a la tarda va tornar a aparèixer el gos Miau i estava molt preocupat. Volia marxar també de la granja, però no trobava els seus cadells! I no els podia pas deixar aquí! Per això el vam ajudar un munt, durant la tarda fent tot de proves i a la nit, afinant tots els nostres sentits. Gràcies a l’olfacte, gust, oïda, tacte i finalment vista, vam trobar els cadells!

Avui pel matí, doncs, ja ho teníem gairebé tot per la gran fugida dels animals de la granja.Pels últims preparatius ha vingut la vaca Paca, que ens ha proposat unes proves a mode d’entrenament. Semblava que havíem de competir, però al final ens hem adonat que havíem de col·laborar entre tots Gegantons!

I hem celebrat que els animals han aconseguit fugir de la millor manera que sabem: fent-nos una bona capbussada!

Per cert!

Demà s’acaba Gegantons… Però ens veniu a buscar les famílies! Us esperem a l’Estol a les 16 hores. Tot i això, us demanem que no entreu dins el recinte de la casa i us espereu allà on se us indiqui fins que us vingui a buscar un moni. Us estem preparant una sorpresa! :D