Hola famílies!

Avui hem passat el primer dia de colònies. Gimcanes, jocs i reflexions ens han tingut ocupats/des durant tot el dia, també hem estrenat la piscina! Ens ho hem passat super bé!

Hem conegut a les guerreres de les emocions, que es veu que les han citat a la nostra casa per escriure el llibre de les emocions. Al principi estaven molt enfadades entre elles perquè totes volien ser les protagonistes del llibre, però gràcies a nosaltres han entrat en raó i han escrit el llibre totes juntes. Per la nit, ens han demanat que les ajudéssim a fer aquest llibre indestructible per tal que tots els nens i les nenes del món puguin llegir-lo, però per art de màgia han aparegunt unes coordenades misterioses que no sabem que volen dir. Demà investigarem més!

Us deixem algunes fotos de tot el que hem fet!