Després d’un bon esmorzar vam fer una activitat en la qual l’objectiu era realitzar el màxim nombre de proves d’una llista. Les proves en qüestió consistien en, entre d’altres, vestir algú amb tantes peces de roba com fos possible, interpretar una hakka, beneïr la taula de forma original o xiular amb galetes a la boca. A continuació vam dirigir-nos a la piscina per banyar-nos una estona abans de dinar. Un cop ben alimentats vam tenir temps lliure abans de debatir sobre alguns temes com el masclisme en la societat o els prejudicis cap als homosexuals. Tot seguit ens vam dutxar i després de sopar vam jugar al joc del far (memoritzar una combinació de colors de peces de roba que es troba penjant sobre un fil i evitar ser reconegut pel camí fins allà a través d’intercanviar roba amb els companys). Finalment vam anar al llit per recarregar energies pel següent gran dia.