Bones, famílies!

Quin dia més intens hem tingut! A primera hora del matí ha aparegut la guerrera de la ira per tal d’ajudar al robot a sentir la ràbia. També hem aprofitat per aprendre nosaltres diversos mecanismes per gestionar-la, com respirar, contar fins a 10… La guerrera, ens ha ensenyat també el seu joc preferit i ens hem passat una bona estona jugant amb l’aigua. Ens hem refrescat molt, que ens està fent uns dies molt macos de mooolta calor!

Per la tarda hem jugat amb l’alegria i hem fet diferents jocs on hem rigut moltíssim!!

També hem cel·lebrat l’aniversari del Tony, que acaba de fer 6 anys, i hem compartit totes juntes unes llaminadures!

I finalment, per la nit hem aprofitat per reflexionar amb el guerrer de la tristesa, que ens ha explicat que no cal que ens amaguem quan estem tristos/es sinó que hem de deixar-nos sentir aquesta emoció i així ens serà molt més fàcil afrontar allò que ens fa estar així. Ens ha agradat tant el conte, que ens hem quedat casi adormides!!

Us deixem unes fotos com a resum del nostre dia, fins demà!!