Ei!!

Avui pel matí hem jugat amb el guerrer de l a por, hem superat les nostres pors amb una sèrie de proves que ens ha preparat. Hem sigut super valents/es!

Per la tarda hem estampat els nostres foulards, han quedat xulíssims i hem estat fent pulseres i cantant cançons a dins la casa mentre plovia.

Per la nit ha aparegut el robot i ens ha dit que malgrat la nostra ajuda, no es capaç de sentir res encara, però les guerreres de les emocions li han preparat un túnel de les per tal de fer-li sentir de veritat cada una d’elles. També hem aprofitat i hem passat nosaltres, ha sigut espectacular!

Al sortir del túnel, el robot estava molt dèbil, es veu que d’estava reiniciat. Li hem cantat una cançó per transmetre-li la nostra energia i… SORPRESA!! Hem aconseguit que senti TOTES les emocions de cop, què bé!!