Després d’esmorzar, pel matí vam fer les samarretes ( la blanca i la taronja), algunes van quedar de botiga i d’altres com la del Jan feien pena jeje. Per la tarda vam fer el ninja i vam anar a la piscina (una piscina que estava moooooolt més lluny de la que anàvem sempre però que era molt més guaii). De sobte, ens estavem banyant i de cop es va posar a ploure… ens refugiar en un porxo, però no parava i va començar a caure PEDRA? L’objectiu en aquell moment, era tornar a casa vius… (el camí era tot pujada i muntanya) anavem perdent les xancletes pel camí ? i amb la tovallola al cap per no fer-nos mal amb les pedres. Quan vam arribar a la casa ens vam fer una dutxa d’aigua calenta per compensar. I per sopar… vam fer menjar mexicà… fajitas/burritos, nachos amb guacamole i … GAZPACHO??Finalment, els diferents personatges van fer una representació/obra de teatre i vam anar a dormir després del guitarreo.

Pd: hi ha un burro que no calla.