El passat diumenge dia 6 d’octubre vam celebrar el Reviu l’Estiu. La trobada anual que fa retrobar a tots els infants, joves i monitors/es que aquest estiu van anar junts de colònies! Aquest any hem tingut un èxit total! Més de 320 infants, joves i monitors/es s’han reunit a l’Escola Pia de Sarrià per reviure l’estiu! Durant el dia han estat fent activitats com les que van fer a l’estiu. A la tarda, han vingut les famílies i han pogut veure les fotografies i vídeos de les diferents tandes. Finalment, el grup de Caravana, els joves de 16 anys, han representat l’obra que aquest juliol va donar voltes per la Segarra i Pla d’Urgell!

A més a més, vam muntar una paradeta de records de Colònies Jordi Turull per recollir diners per la Pia&Go. Es van recollir 254€! La PIA&GO és la cursa solidària oberta a tothom que organitza l’Escola Pia de Catalunya per la inclusió social i educativa d’infants i joves en tots els àmbits, també per la inclusió a les colònies! Així doncs, la PIA&GO està en la línia de les activitats que fem durant l’any per aconseguir que cap infant o jove en risc d’exclusió social es quedi sense anar de colònies! Si no vau poder venir però voleu col·laborar en la campanya, ho podeu fer aquí.

Així doncs, amb molts de vosaltres ens tornem a veurem el diumenge dia 27 d’octubre a la Pia&Go i amb la resta ens veiem l’estiu que ve!