Ahir a la nit, vam anar al concert de la Miguelita, però quan estava tocant va aparèixer la seva família i va treure-li la guitarra. Es veu que a la família no els hi agrada gens la música, ja que el seu avi que era músic els va abandonar i des de llavors, a la família no es pot escoltar música. La família va amagar la guitarra darrere d’una porta molt sospitosa i la Miguelita trista va marxar.

Aquest matí, la Miguelita ens ha enviat un missatge dient que estava molt trista per haver perdut la guitarra. Per animar-la tots els infants hem jugat als jocs preferits de la Miguelita i per la tarda li hem dibuixat i pintat una guitarra ben gran i ella s’ha posat molt contenta.

A la nit, ha vingut la Miguelita i hem practicat buscar banderes per demà trobar la guitarra. Finalment, han vingut el Mike i el Sully i ens han dit que la guitarra de la Miguelita s’ha perdut darrere la porta màgica del contes.