Ahir dia 6 al matí van aparèixer de la porta màgica 3 nous personatges. El Mogli, la bagheera i el Balú. En preguntar-los si havien vist una guitarra, ens van dir que creien saber on era. Per tal de trobar-la, vam seguir les seves indicacions, i vam anar d’excursió. Allà és on vam trobar una guitarra, però era de cartó. La Miguelita no es va quedar contenta amb aquella guitarra, ja que, a més de no ser la seva, tampoc la podia tocar.

A la tarda vam tornar a la casa on els personatges ens van convidar a una festa a la piscina. Els vostres fills i filles s’ho van passar BOMBAAA. Després de berenar, juntament amb un conte, vam estar reflexionant i compartint pensaments.

Abans d’anar a dormir, vam veure una història representada amb ombres xineses i menjant crispetes :p. Finalment, vam cantar algunes cançons per tal de relaxar-nos i anar a descansar.