Inscripcions A

Procés d’inscripció per als infants i adolescents que van participar de les Tandes 2022.

A continuació podeu desglossar el pas a pas del procediment per fer la inscripció:

La preinscripció comença el dimarts 28 de febrer i finalitza el dijous 9 de març.

El primer dia rebreu per correu electrònic l’enllaç per accedir al formulari de preinscripció, que us permetrà sol·licitar la plaça a la tanda que vulgueu.

Un cop realitzada la preinscripció rebreu un correu que confirmarà que hem rebut la preinscripció i la còpia de les vostres respostes.

Després del període de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al de places es farà un sorteig per assignar la plaça. Els infants que no obtinguin plaça quedaran en llista d’espera.

El número del sorteig serà el número premiat el dia 9 de març del Trio de la Loteria de Catalunya que surt diàriament a les 21h.

El dimarts 14 de març s’enviarà per correu electrònic el resultat del sorteig, indicant si s’ha obtingut o no plaça.

*En cas de quedar en llista d’espera, podreu accedir a una plaça si algú es dona de baixa. Podeu consultar la llista d’espera.

Després del sorteig, totes aquelles persones que hagin obtingut plaça podran formalitzar la inscripció a través de l’enllaç personal que s’enviarà per correu electrònic. El termini per formalitzar la inscripció serà del 14 de març al 30 d’abril.

El pagament s’efectuarà en el mateix moment de formalitzar la inscripció a través del formulari. Podreu escollir si pagar el 100% o el 50% del preu de l’activitat. En cas de pagar el 50%, el segon pagament es farà per domiciliació bancària durant el mes de maig.

Per les tandes de Pineta és imprescindible el número de la Seguretat Social ja que fora de Catalunya sovint ens posen inconvenients per utilitzar la targeta del CatSalut. Si no coneixes aquest número, consulta-ho a l’apartat de Preguntes Freqüents.

En omplir el formulari d’inscripció rebreu un correu electrònic en què se us adjuntarà la Fitxa d’inscripció i el Full Alfa per tal que ho pugueu imprimir, acabar d’omplir i signar. Aquest correu s’envia des d’una bústia genèrica amb remitent Gesplai, mireu les diferents bústies per assegurar rebre’l correctament.

Aquelles persones que no vulguin la plaça obtinguda en el sorteig, caldrà que renunciïn a ella posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic colonies@lleurejorditurull.cat.

Podeu consultar la normativa i les condicions de participació en aquest document.

Un cop omplert el formulari d’inscripció, rebreu per correu electrònic la documentació que haureu d’acabar d’omplir i signar. El correu electrònic que rebreu portarà de remitent el nom de Gesplai, mireu totes les bústies per assegurar rebre’l correctament.

La documentació l’haureu de lliurar en paper abans del 19 de maig.

Com s’ha de lliurar la documentació?

  • Tota omplerta i signada correctament
  • Dins d’un sobre o grapada

BUSCA LA SEU MÉS PROPERA: llistat de seus de recollida de documentació

Places disponibles
Llista d’espera
SEUS DOCUMENTACIÓ

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?