Inscripcions B

Procés d’inscripcions pels infants i adolescents que volen apuntar-se per primera vegada.

A continuació podeu desglossar el pas a pas del procediment per fer la inscripció:

La preinscripció comença el 14 de març fins el 23 de març.

Haureu de realitzar la preinscripció a través del següent enllaç que estarà obert fins el dijous 23 de març.

Un cop feta la preinscripció rebreu un correu amb la còpia de les vostres respostes que confirmarà que hem rebut la vostra preinscripció, i ja estareu dins del sorteig de les places.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Després del període de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al de places, es farà un sorteig per assignar plaça als o les participants que podran realitzar l’activitat. La resta quedaran en llista d’espera.

El número del sorteig serà el número premiat del dia 23 de març del Trio de la Loteria de Catalunya que surt diàriament a les 21h. En cas que el número premiat sigui superior al número de sol·licituds, s’agafarà el del dia anterior i així consecutivament fins que el número premiat sigui igual o inferior al número de sol·licituds.

El resultat del sorteig s’enviarà per correu dimarts 28 de març.

*En cas de quedar en llista d’espera, podreu accedir a una plaça si algú es dona de baixa. Podeu consultar la llista d’espera.

Totes aquelles persones que els hagin assignat plaça després del sorteig, podran formalitzar la inscripció a través de l’enllaç personal que s’enviarà per correu electrònic.

INSCRIPCIÓ B: del 28 de març al 30 d’abril.

En el moment d’inscripció haureu de completar l’enllaç que rebreu per correu, amb totes les dades necessàries perquè l’infant pugui venir de colònies. Com a novetat d’enguany, el pagament s’efectuarà en el mateix moment de formalitzar la inscripció. Podreu escollir si pagar el 100% o el 50% del cost de les colònies. En cas de pagar el 50%, el segon pagament serà per domiciliació bancària.

Un cop feta la inscripció i fet el pagament, rebreu al correu facilitat la documentació necessària que caldrà entregar en paper abans del 5 de maig.

Aquelles persones que no volen la plaça obtinguda en el sorteig, cal que renunciïn a ella, posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

Podeu consultar la normativa i les condicions de participació en aquest document.

Un cop omplert el formulari d’inscripció, rebreu per correu electrònic la documentació que haureu d’acabar d’omplir i signar. El correu electrònic que rebreu portarà de remitent el nom de Gesplai, mireu totes les bústies per assegurar rebre’l correctament.

La documentació l’haureu de lliurar en paper abans del 19 de maig.

Com s’ha de lliurar la documentació?

  • Tota omplerta i signada correctament
  • Dins d’un sobre o grapada

SEUS DE DOCUMENTACIÓ

Places disponibles
Llista d’espera
SEUS DOCUMENTACIÓ

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?