Inscripcions B

Procés d’inscripcions pels infants i adolescents que volen apuntar-se per primera vegada.

A continuació podeu desglossar el pas a pas del procediment per fer la inscripció:

La preinscripció comença el 14 de març fins el 23 de març.

Haureu de realitzar la preinscripció a través del següent enllaç que estarà obert fins el dijous 23 de març a les 6 de la tarda.

Un cop feta la preinscripció rebreu un correu amb la còpia de les vostres respostes que confirmarà que hem rebut la vostra preinscripció, i ja estareu dins del sorteig de les places.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Després del període de preinscripció, si el nombre de sol·licituds és superior al de places, es farà un sorteig per assignar plaça als o les participants que podran realitzar l’activitat. La resta quedaran en llista d’espera. En cas de rebre més d’una sol·licitud per una mateixa persona, s’agafarà la rebuda primer.

El número del sorteig serà el número premiat del dia 23 de març del Trio de la Loteria de Catalunya que surt diàriament a les 21h.

El resultat del sorteig s’enviarà per correu dimarts 28 de març.

*En cas de quedar en llista d’espera, podreu accedir a una plaça si algú es dona de baixa. Podeu consultar la llista d’espera.

Després del sorteig, totes aquelles persones que hagin obtingut plaça podran formalitzar la inscripció a través de l’enllaç personal que s’enviarà per correu electrònic. El termini per formalitzar la inscripció serà del 28 de març al 30 d’abril.

El pagament s’efectuarà en el mateix moment de formalitzar la inscripció a través del formulari. Podreu escollir si pagar el 100% o el 50% del preu de l’activitat. En cas de pagar el 50%, el segon pagament es farà per domiciliació bancària durant el mes de maig.

Per les tandes de Pineta és imprescindible el número de la Seguretat Social ja que fora de Catalunya sovint ens posen inconvenients per utilitzar la targeta del CatSalut. Si no coneixes aquest número, consulta-ho a l’apartat de Preguntes Freqüents.

En omplir el formulari d’inscripció rebreu un correu electrònic en què se us adjuntarà la Fitxa d’inscripció, el Full Alfa i l’Autorització de medicament per tal que ho pugueu imprimir, acabar d’omplir i signar. Aquest correu s’envia des d’una bústia genèrica amb remitent Gesplai, mireu les diferents bústies per assegurar rebre’l correctament. La documentació s’haurà de lliurar en paper.

Aquelles persones que no vulguin la plaça obtinguda en el sorteig, caldrà que renunciïn a ella posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic colonies@lleurejorditurull.cat.

Podeu consultar la normativa i les condicions de participació en aquest document.

Un cop omplert el formulari d’inscripció, rebreu per correu electrònic la documentació que haureu d’acabar d’omplir i signar. El correu electrònic que rebreu portarà de remitent el nom de Gesplai, mireu totes les bústies per assegurar rebre’l correctament.

La documentació l’haureu de lliurar en paper abans del 19 de maig.

Com s’ha de lliurar la documentació?

  • Tota omplerta i signada correctament
  • Dins d’un sobre o grapada

SEUS DE DOCUMENTACIÓ

Places disponibles
Llista d’espera
SEUS DOCUMENTACIÓ

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?