Inscripció C

Inscripció per a les famílies, un cop acabat el període A i B. S’obre el dia 2 d’abril.

A continuació podeu desglossar el pas a pas del procediment per fer la inscripció:

A partir del 2 d’abril queda oberta la inscripció per a les famílies noves que no s’hagin inscrit durant el període B.

Per sol·licitar plaça cal omplir el formulari de preinscripció.

En funció de la tanda que s’esculli a través del formulari, la resposta serà diferent:

  • En cas d’una tanda amb disponibilitat de plaça: en rebre la inscripció a través del formulari, s’enviarà un correu electrònic confirmant la plaça i adjuntant l’enllaç per formalitzar la inscripció. El correu el rebreu en un marge de 48 hores lectives.
  • En cas d’una tanda amb llista d’espera: s’afegirà la sol·licitud de plaça a la llista d’espera. En cas que s’alliberin places, s’enviarà un correu a la família adjuntant l’enllaç per formalitzar la inscripció.

En el moment d’inscripció haureu de completar l’enllaç que rebreu per correu, amb totes les dades necessàries perquè l’infant pugui venir de colònies.

El pagament s’efectuarà en el mateix moment de formalitzar la inscripció. Podreu escollir si pagar el 100% o el 50% del preu de l’activitat. En cas de pagar el 50%, el segon pagament es farà per domiciliació bancària durant el mes de maig.

A partir del 2 de maig, el pagament serà ja del 100%.

Un cop feta la inscripció i fet el pagament, rebreu al correu facilitat la documentació necessària que caldrà entregar en paper abans de marxar de colònies.

Aquelles persones que no volen la plaça obtinguda en el sorteig, cal que renunciïn a ella, posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

Podeu consultar la normativa i les condicions de participació en aquest document.

Un cop omplert el formulari d’inscripció, rebreu per correu electrònic la documentació que haureu d’acabar d’omplir i signar. El correu electrònic que rebreu portarà de remitent el nom de Gesplai, mireu totes les bústies per assegurar rebre’l correctament.

La documentació l’haureu de lliurar en paper abans del 19 de maig.

Com s’ha de lliurar la documentació?

  • Tota omplerta i signada correctament
  • Dins d’un sobre o grapada

SEUS DE DOCUMENTACIÓ

LLISTA D’ESPERA
PLACES DISPONIBLES
SEUS DOCUMENTACIÓ

Voleu saber més sobre nosaltres i les nostres colònies?